Om Oss

Introduksjon:
Velkommen til Paulsen Elektroteknikk AS, et ledende firma innen elektroteknikk som er stolt av å være basert i det vakre Kongsvik i Tjeldsund. Som et solid søsterselskap til Paulsen Takst AS, deler vi kontorlokaler med dem, og sammen utgjør vi et dynamisk og profesjonelt team som dekker alle aspekter av elektro og bygge-bransjen. Med vårt erfarne team av dyktige håndverkere og omfattende kunnskap innen elektroindustrien, er vi rustet til å levere førsteklasses tjenester til våre kunder.

Vår ekspertise:
Paulsen Elektroteknikk AS har bygget opp en sterk kompetanse innen elektroteknikk, og vår lange erfaring gjør oss i stand til å takle utfordringer innen de fleste sektorene av elektrobransjen. Våre tjenester spenner fra installasjon av elektriske systemer til reparasjoner og vedlikehold, og vi er stolte av å kunne tilby skreddersydde løsninger som passer våre kunders behov.

Dekker området med letthet:
En av våre styrker er vår kort rekkevidde takket være vår selveide båt. Dette gjør at vi effektivt kan nå kunder i områdene Hålogaland, Ofoten, Lofoten og Vesterålen. Vi forstår betydningen av å være tilgjengelige for våre kunder, og med våre konkurransedyktige reisetider sikrer vi at prosjekter blir gjennomført effektivt og til avtalt tid.

Kvalitet og pålitelighet:
Kvalitet og pålitelighet er hjørnesteiner i vår virksomhet. Vi tar stolthet i å levere arbeid av høyeste standard og sørger for at våre tjenester møter alle sikkerhetsstandarder og forskrifter. Kundetilfredshet er vår prioritet, og vi arbeider alltid for å overgå forventningene til våre kunder.

Samarbeid og partnerskap:
Vi verdsetter våre kunder og samarbeidspartnere og legger vekt på å bygge sterke og langvarige forhold. Vår tilnærming til kundeservice er preget av å lytte til våre kunders behov, gi råd og veiledning, og finne optimale løsninger for deres prosjekter.

Kontakt oss i dag:
Uansett om du trenger elektrotekniske tjenester for ditt hjem, bedrift eller industrielle anlegg, står vi klare til å hjelpe. Ta kontakt med oss hos Paulsen Elektroteknikk AS i dag for å diskutere dine behov og få et uforpliktende tilbud. Vi ser frem til å bli din pålitelige partner innen elektroteknikk i regionen.

Dokumentasjon

ELinn
Vi bruker ELinn og leverer ordredokumentasjonen elektronisk via QR kode i sikringsskap. Du kan også logge inn via ELdoc.no
Boligmappa
Vi sender dokumenter til Boligmappa, finn din boligmappe via boligmappa.no
Ta kontakt dersom du har problemer med å finne dokumentasjon

Kontaktinfo

48014123

post@pet.as

Kong Olavs vei 969, 9436 KONGSVIK

Mandag - fredag

07:00 - 16:00

Dette nettstedet benytter ikke cookies og sporer absolutt ingen verdens ting av hva du foretar deg her inne :)